Embedded analytics met behulp van WinToets – deel 1

In Learning Analytics – op weg naar meer gedifferentieerd en gepersonaliseerd onderwijs (door Erik Woning, Kennisnet) worden twee vormen van Learning Analytics beschreven: Embedded Analytics en Extracted Analytics. Dit zijn in feite twee toepassingen waarvoor learning data gebruikt kunnen worden.
Door: Jori Mur

Twee vormen van learning analytics
Embedded Analytics zijn interventies op basis van analyses van learning data die direct in het leerproces geïmplementeerd zijn. De analyses en interventies zijn real time en hebben direct impact op de manier waarop de leerling werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s