WinToets 5.0.92 | eerste update na verschijnen van versie 5.0

Vandaag hebben we een eerste openbare update uitgebracht bij WinToets 5.0. Deze versie is nu een paar maanden uit en diverse gebruikers hebben kleine probleempjes gemeld. In deze update zijn die opgelost. We raden iedereen aan deze update op te halen en te plaatsen.
Door: Allard Bijlsma

Bijna 600 instellingen hebben inmiddels hun versie 5.0 aangevraagd. Versie 4 blijven we ondersteunen, maar versie 5.0 heeft erg veel vernieuwingen aan boord. Een upgrade is gratis binnen het type licentie dat u heeft. Heeft u 5.0 al geïnstalleerd, plaats dan altijd de update van 5.0.92. Dit kan door het opnieuw draaien van de nieuwe setup, maar ook handmatig door het uitpakken van een zip met alle updates daarin. Doe dat laatste alleen als u weet wat u doet.

Aanvulling: op 1 september hebben we versie 5.0.94 geplaatst. Daarin nu ook ondersteuning voor gekoppelde xml-begrippenlijsten. Deze mogelijkheid zal op termijn ook in Quayn beschikbaar gaan komen.

Overzicht vernieuwingen: [ klik hier ]
Naar [ setups ] of [ updates ] (inlog vereist)

wt50_genereer

[ nog altijd één van de meest gebruikte opties in WTMaak: genereer in een seconde een complete toets bij woorden- of begrippenlijsten ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s