QuaynSupport | een stukje ‘SUITE’ voor Quayn-gebruikers

WinToets bevat de ideale tools voor gebruikers van Quayn voor het ontwikkelen van toetsen, het afdrukken ervan en het veilig afnemen via een zogenaamde secure browser. Speciaal voor Quayn-gebruikers hebben we QuaynSupport uitgebracht, waarin alleen de tools zitten die handig zijn voor gebruikers van Quayn.
Door: Allard Bijlsma

De meeste cloudgebruikers staren zich blind op de voordelen ervan. Wij weten al langer dat er ook nadelen zijn van online werken, zoals de beschikbaarheid van een stabiele internetverbinding en de veiligheid. Wat veel mensen niet beseffen is dat online content ontwikkelen in alle gevallen trager verloopt dan dat offline te doen. Wij zien een enorme vraag naar WinToets ontstaan de laatste jaren, juist omdat die niet in de cloud draait. Inmiddels draait WinToets in >50 landen, als offline-oplossing voor diverse partijen. Steeds meer bedrijven mogen absoluut niet meer online toetsen in verband met gevaren voor hackers en de angst voor Ddos-aanvallen. Uitgeverijen die grote verzamelingen vragen ontwikkelen, willen snel en het liefst in een batch wijzigingen kunnen aanbrengen. Dit alles biedt WinToets 5.0 SUITE, te draaien onder Windows 7, 8 of 10.

Heeft een gebruiker de rest van WinToets niet nodig, dan bieden wij via QuaynSupport alleen het volgende aan:

  • WTMaak Light | uitgeklede versie van WTMaak, voor het ontwikkelen van toetsen, het omzetten van TST-files naar Quayn-toetsen, het genereren van toetsen, het uitvoeren van batchhandelingen en het afdrukken en exporteren naar diverse formaten.
  • WTAnalyse | in Quayn is het mogelijk analysebestanden als een WTAx-pakket op te slaan. Deze bestanden kunnen in WTAnalyse worden geopend voor dooranalyseren, voor het aanpassen van resultaten en voor de tientallen typen exports naar Word en Excel.
  • QuaynBrowser | secure browser voor het volledig beveiligd afnemen van Quayn-toetsen in een Windows netwerkomgeving die elke andere pc- en internetactie blokkeert. Deze beveiligde afname zat deels al standaard in WinToets.
  • QuaynMonitor | beheeronderdeel bij de QuaynBrowser, die zorgt dat je real-time sessies van gebruikers kan toestaan en kan blokkeren. Lijkt erg op WTMonitor.
  •  WTConverter | uitgeklede versie hiervan, die het mogelijk maakt (ook in een batch) van en naar TST-files (WinToets) en XML-files (Quayn) te schrijven en daarbij direct te zoeken en te verngen en alle project instellingen aan te passen. Je kunt dus gerust een itembank of project uit Quayn downloaden, aanpassen en weer terug plaatsen.
  • WTLijst | binnenkort komen we met een woordenlijst/boek-koppeling aan toetsen, zoals we dat in WinToets kennen. WTLijst is nodig om dergelijke bestanden aan te maken. We gaan hiermee onder meer persoonlijk leren ook binnen Quayn en aangesloten portals eenvoudiger maken. Binnenkort meer hierover.
  • WTPrint | maakt het mogelijk elke Quayn-toets af te drukken op paper, idem aan de afdrukwizard hiervoor in WTMaak.
  • Verwacht: een tool voor offline afname, terwijl toets online staat in Quayn. Hierbij wordt voor de afname de toets opgehaald, daarna geheel lokaal afgenomen en worden na afloop de cijfers weer online gezet. Voordeel is dat tijdens de afname geen internet meer nodig is. Voor de aansturing is een netwerkomgeving benodigd.

Gebruikers van Quayn kunnen vanaf nu ervoor kiezen WinToets 5 SUITE of QuaynSupport, naast Quayn aan te schaffen. Hiervoor gelden aangepaste prijzen die via staffels lager worden, als meer gebruikers worden aangesloten. Vraag verdere informatie en prijzen op via [ dit formulier ]. Meer over QuaynSupport : [ klik hier ]

wtprint_650

[ voorbeeld van gebruik | in Quayn is een project aan te vinken om af te drukken, vanuit QuaynSupport start volautomatisch WTPrint, waarna via de uit WTMaak bekende afdrukwizard start en afgedrukt kan worden op papier. Een klik op Ok volstaat om drie Word-documenten van de toets aan te maken ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s