Nieuw in WinToets 5: info bij TST-bestand vanuit de Schil

Veel docenten beschikken over TST-toetsbestanden die ze niet zelf hebben gemaakt of zelf al lang geleden hebben gemaakt. Wat je dan vaak niet weet, is in welk WTA-uitslagbestand uitslagen opgeslagen gaan worden of zijn opgeslagen. Dat mag namelijk per TST verschillen.
Door: Allard Bijlsma

Om dit soort gegevens te kunnen achterhalen hebben we in de Schil het mogelijk gemaakt een TST aan te klikken en daar informatie bij op te vragen. Eén van de zaken die we tonen, is de naam van het WTA-bestand waarin zal worden opgeslagen. Wat daarbij nu ook mogelijk is, is van zo’n toets ook direct de daarbij behorende WTA in WTAnalyse te openen. Hiermee kan na afloop van een toets veel sneller het erbij behorende bestand met uitslagen worden geopend.

Nu WinToets 5 massaal wordt geïnstalleerd en de laatste bugs eruit zijn, gaan we langzaam aan weer nieuwe zaken in WinToets toevoegen. Deze optie is er één van, maar we hebben nog veel meer wensen. Grootste aanpassing zal het gaan gebruiken van de HTML5-player in WTAfname worden. We zijn van plan alle players van zowel Quayn als WinToets gelijk te trekken. Dit maakt uitwisseling van toetsen en het naast elkaar gebruiken van de programma’s straks nog eenvoudiger.

Om over deze WinToets te kunnen beschikken, dient u te updaten naar versie 5.0.110.
Deze versie is 22 oktober uitgekomen.

>> Naar updates 5.0 [inlog benodigd]
>> Naar setups 5.0 [inlog benodigd]

quaynsupport

[ via de nieuwe optie in de Schil, is info opgevraagd bij een TST-bestand ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s