15 en 16-01 | Biologie itembank op NIBI-conferentie

Op de NIBI-conferentie in conferentieoord De Werelt in Lunteren, presenteert het NVON dit jaar de nieuwste versie van de toetsitembank voor docenten biologie. Deze itembank is bruikbaar voor gebruikers van WinToets en Quayn.
Door: Allard Bijlsma

Het NVON is de vakvereniging van docenten biologie en natuurkunde. Enkele leden bouwen al jaren aan een grote itembank met toetsvragen. Dit jaar aandacht voor de eerste mappen met kant-en-klare toetsen, die direct afgenomen kunnen worden. Als service worden door de leden van de toetswerkgroep nu ook per niveau en onderwerp, toetsen vooraf uitgefilterd en klaar gezet. De toetsenbank is inmiddels helemaal geoptimaliseerd voor WinToets 5.0 (download) en ook weer beschikbaar binnen Quayn (direct beschikbaar in eigen Quayn-account).

De itembank van inmiddels ruim 20.000 vragen is een must voor elke docent biologie in het voortgezet onderwijs. Het bevat uitgebreide sets vragen voor alle niveaus tussen onderbouw vmbo en bovenbouw vwo. Het geheel wordt door DRP namens de NVON verkocht voor: Euro 400 (1e jaar) en daarna jaarlijks Euro 149 [excl. btw]. Alleen als jaarlijks wordt betaald, krijgt men de beschikking over alle updates.

De vrijwilligers binnen de itembank hebben een nieuwe brochure gemaakt. Hierin is onder meer de volledige lijst van gebruikte metadata in aanwezig. De brochure wordt verstrekt op de conferentie, maar is ook als [ PDF ] hier te openen.

Meer over de conferentie: [ klik hier ]
Meer over de itembank: [ klik hier ]
PDF-brochure itembank: [ klik hier ]
Itembank bestellen: [ klik hier ]

nvon_2016_01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s