Nu uit: Cursusboek WinToets 5.0

voorkantNet zoals bij alle voorgaande versies van WinToets, is er nu ook bij WinToets 5.0 een echt cursusboek beschikbaar. Deze keer geen twee, maar één deel, met aandacht voor alle gangbare zaken. Er komen nog wel twee digitale vervolgdelen op termijn, voor meer gevorderde gebruikers.
Door: Allard Bijlsma

Alle belangrijke onderwerpen komen in dit boek aan bod: kennismaken, toetsen maken, metadateren, het filteren, afdrukken en exporteren en het digitaal afnemen en na afloop analyseren van de uitslagen. Wijzelf gebruiken het voor al onze trainingen, maar u kunt er ook zelfstandig mee aan de slag. Schaf er een aantal aan per locatie en rouleer het boek onder de collega’s.

In de kantlijn wordt verwezen naar online verdieping en worden tips en trucs gegeven. Het boek kunt u bekijken tijdens de IPON-conferentie Utrecht, op 3-4 februari, op de stand van uitgeverij Instruct.

In het boek in een slothoofdstuk opgenomen met tientallen links naar sites en tips voor vervolgstudie. Het boek sluit qua thema’s aan bij de onderwerpen in de praktische inleiding ‘Telt dit mee?‘ die ook deze maand bij ons is verschenen.

Prijs: Euro 26,50 [incl. btw/ excl. verzending/ korting vanaf 10 exemplaren]
Naar verdere informatie: [ klik hier ]
Bestellen: [ via webshop ]
IPON: [ website ]

wt50_spread_02_600

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s