Cursusboek WinToets 5.0 verschenen

Op de op IPON is afgelopen week het nieuwe cursusboek bij WinToets 5.0 verschenen. De eerste paar honderd exemplaren zijn al verstuurd naar docenten en scholen.
Door: De Rode Planeet

Het eerste exemplaar van het boek is door de directeur van Uitgeverij Instruct, Anton Wesdorp (rechts), afgelopen woensdag overhandigd aan de auteur, Allard Bijlsma. In tegenstelling tot WinToets 4.0, is er nu één papieren boek en komen er later dit jaar twee online te lezen vervolgboeken voor gevorderden. De boeken gaan wij inzetten bij onze trainingen. Het kan door scholen ook in grote aantallen met korting worden aangeschaft. Het boek geeft een inleiding op alle basisonderwerpen, van vragen maken tot afnemen en van exporteren tot analyseren. In de kantlijn zijn vele tips en trucs en verwijzingen naar vervolgstudie opgenomen.

In april verschijnt er ook nog een cursusboek bij ons cloudprogramma Quayn, met daarin aandacht voor de WinToets-onderdelen binnen QuaynSupport. Beide boeken sluiten goed aan op de praktische inleiding Telt dit mee?, die in januari bij De Rode Planeet is verschenen.

Meer over het boek: [ klik hier ]
Boeken bestellen: [ klik hier ] 
Meer over Telt dit mee?: [ klik hier ]

allard_bijlsma_wintoets50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s