PDF: Tips en ideeën per vak

We hebben een mooi overzicht van allerlei mogelijkheden met WinToets 5, ingedeeld op vakgebied. Als een collega u vraagt: ‘wat kan ik nu voor mijn vak met WinToets’?, laat hem/haar dan dit document dan eens zien. De PDF kunt u vrij doorsturen naar anderen.
Door: Marijke Römer

We hebben dit overzicht recentelijk bijgewerkt en geoptimaliseerd. Per vakgebied geven we een aantal mogelijkheden, die u misschien zelf nog niets eens kent. De tips zijn ingedeeld in: bètavakken, vreemde talen, zaakvakken, beroepsvakken en creatieve vakken. Raadpleeg vanuit WTMaak de Help bij elk scherm om te zien hoe de genoemde opties werken.

wt50_aandachtspunten_620

> Naar pagina om PDF om te starten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s